"Nem kínál a jövőben bőrözést a Mini az autóihoz"

Példa nélküli a Mini döntése, hisz akárhogy is nézzük a bőr mint beltéri anyagelem mindig is a felső kategóriát, a prémiumot, az extrát képviselte. Mostani döntésével azonban a gyár alsóbb kategóriába helyezi a Mini-ket, hisz aki kisméretű autóban is szereti a prémiumot, hiányolni fogja belőle az opciót.

“A jövőben már nincs szükségünk bőrre, mert nem hisszük, hogy a fenntartható gyártáshoz hozzá tartozik. Meg vagyunk győződve arról, hogy modern és értékes termékeket gyártunk majd ezen megoldás nélkül is”- hangzott az egyértelmű kijelentés.

Oliver Heilmer

Bőr belső esetén ahhoz, hogy sokáig megőrizze értékét nagyon fontos a rendszeres karbantartás. Bár a mai autóipari bőrök rendkívül strapabírók, fontos a tisztántartás és a körültekintő ápolás. A mai bőrápoló szerek mind amellett, hogy puhán tartják a bőrt, UV sugárzás ellen is kiemelkedő védelmet nyújtanak, a kopás és színeződés elleni mechanikai védelemről nem is beszélve.

A klasszikus ínyencek választhatják a bőr természetes illatát is visszaállító ápolást, a praktikumra törekvők az impregnálást, a maximalisták pedig a ma már bőr felületekre is elérhető kerámia bevonatot.

A kerámia bevonat légáteresző, hajlékony, és molekuláris szinten kötődik a bőrhöz, nem marja meg, nem változtatja struktúráját, mégis hatékony folyadék-, kosz- és festéktaszító réteget képez kimagasló UV védelemmel párosítva. Kezelés után a bőr továbbra is lélegző marad, a bőrápoló szerek bejutnak a pórusok közé azonban a festéknek ellenáll (jellemzően farmer színezés).

Kerámia kezelés esetén minden ülést, ajtókárpitot és egyéb bőrrel bevont felületet maximálisan megtiszítunk, majd a bevonat felvietle után, a kötési idő kivártával újból használható az autó rövid időn belül. A végeredmény egy megújult belső, friss illattal, és nem utolsó sorban az elérhető maximális védelemmel!

Általánosságban elmondható, hogy 5 üléses autók esetén a komplett belső takarítással egybekötött bőrkezelés kerámia bevonattal, bruttó 85.000 Ft-tól elérhető.

Minden esetben szükséges előzetes megtekintés és időpontfoglalás, így kérlek keress telefonon vagy üzenetben!

Demcsik Márton

Demcsik Márton

Autókozmetikus