Az IGL Coatings kerámia és egyéb bevonatok garanciális és karbantartási szabályai

Tárgymutató

Szavatossági feltételek

SZAVATOSSÁG ÉS KÖTELEZŐ KARBANTARTÁSI ELJÁRÁSOK

Ha a szavatossági időszak alatt az Ön autójára felvitt kerámiabevonatban bármi hibát észlel, kérjük forduljon egyenesen a kivitelező partnerünkhöz.

IGL Coatings™ 4év illetve 80,000km (amelyik előbb jön) szavatosságot vállal az ecosoat KENZO kerámiabevonatára, amennyiben azt minősített IGL Kenzo Mester vitte fel az Ön autójára.

SZAVATOSSÁGI FELTÉTELEK

 • A kerámiabevonatot IGL Coatings™ Hungary által minősített és elismert partnernek vagy Kenzo Mesternek kell elvégeznie olyan felületre, amely felvitelre alkalmasnak lett minősítve, és a karbantartása az IGL Coatings™ Hungary által kiadott mindenkor érvényes karbantartási szabályzat szerint lett elvégezve.
 • Az IGL Coatings™ Kenzo Master által a Vevőnek kiadott szavatosság a kerámiabevonat felhólyagosodására, felbuborékolására, repedésére, rétegszétválására, lehámlására vagy a csillogás észrevehetően csökkent mértékére vagy a mosókarcok megjelenésére vonatkozik a felvitel dátumától számított 48hónapon vagy 80,000km megtételének időtartamán belül.
 • Az IGL Coatings™ Kenzo nem véd kőfelverődés, karcok vagy bármely más fizikai sérülés ellen.
 • A szavatosság lakossági felhasználású járművekre vonatkozik, kereskedelmi tevékenységre használtakra nem.
 • Ha a termék hibásan teljesít, akkor a IGL Coatings™ Kenzo Mester-t a hiba előfordulásától számított 14 naptári napon belül értesíteni kell. A szavatosság a hiba által érintett terület újrabevonatolására terjed ki. Az újrabevonatolást a lehető legrövidebb időn belül, lehetőleg a felvitelt eredetileg elvégző partnernék kell elvégezni, ettől a IGL Coatings™ Kenzo Mester és az Ügyfél közös, írásbeli megállapodása keretében eltérhet.
 • Az Ügyfélnek a szavatossági igényének érvényesítéséhez minden olyan rendelkezésére információt meg kell osztania a IGL Coatings™ Kenzo Mesterrel, amelyet a rendelkezésére bocsátot szavatossági formanyomtatvány megkövetel.
 • A szavatosság nem garantálja, hogy az IGL Coatings™ Kenzo-val kezelt felület nem sérül meg és semmilyen esetben sem terjed ki olyan sérülésekre amelyek az itt leírtaktól eltérőek.
 • Az IGL Coatings™-al kapcsolatban semmilyen szabály, szabályozás vagy törvény betartásának garanciája nem érvényes, mivel ezek a követelmények országonként eltérőek.
 • Ez a szavatosság személyre szól és nem átruházható.
 • A szavatosság a számla teljesítési dátumától kezdve érvényes
 • Az Ügyfél autóját egy IGL Coatings™ Kenzo Mesternek legkevesebb hat- de legtöbb tizenkét havonta át kell vizsgálnia, és a megfelelő tisztítási/karbantartási beavatkozásokat el kell végeznie rajta. Ennek a folyamatnak költségei az Ügyfelet terhelik
 • Az Ügyfél járművének karbantartása a mindenkor hatályos IGL Coatings™ Hungary által kiadott Karbantartási Szabályzat szerint kell történjen.

KÜLÖNÖS FELTÉTELEK

IGL Coatings™ nem vállal felelősséget:

 • a jármű elhanyagolása, a Karbantartási Szabályzat figyelmen kívül hagyása esetén
 • harmadik fél által okozott káreseményre
 • szándékos vagy véletlen károkozás esetén
 • a jelen szavatosság követelményeinek és feltételeinek figyelmen kívül hagyása esetén

További szavatossági információ:

Karbantartási szabályzat

IGL COATINGS™ KARBANTARTÁSI SZABÁLYZAT

MOSÁS

 1. A legjobb eredmény érdekében maximum kéthetente alkalmazzon mosást ecoclean WASH autósamponnal a szennyeződések felgyülemlésének és összeállásának megakadályozása érdekében
 2. Kerülje a tűző napsütésben való mosást a csíkozások és a vízmarások megjelenésének elkerülésének érdekében
 3. Mindig a jármű tetejétől lefele haladva végezze a mosást
 4. Használjon külön mosóeszközöket a kerekekhez

SZÁRÍTÁS

 1. Mindig alaposan szárítsa meg az autót, sose hagyja, hogy “magától” száradjon meg. A csapvízből kiváló vízkő vízmarásokat okozhat a felületben
 2. A legjobb eredmény érdekében használjon minőségi IGL mikroszálas kendőket és kerülje az erős dörzsölést, inkább hagyja, hogy a kendő magától szívja fel a vizet.

SZENNYFOLTOK ELTÁVOLÍTÁSA

 1. Sose használjon agresszív vegyszereket a felületi szennyeződésekre
 2. Sose használjon túlzóan erős dörzsölést a foltok eltávolításakor
 3. Madárürülék, kátrány, fagyanta, stb. eltávolítását a lehető leghamarabb végezze el, hogy azok ne tudjanak a felületen megkötni. A madárürülék után visszamaradó esetleges foltok maguktól eltűnnek néhány napon belül

IGL COATINGS™ BŐR- ÉS TEXTILKARBANTARTÁSI SZABÁLYZAT

 1. A legjobb eredmény érdekében minden bőr- és műanyag felületet kéthetente tisztítson ecocloean INTERIOR és ecoshine LEATHER termékekkel, hogy elkerülje a szennyeződések felgyülemlését és hogy pótolja a felület természetes olajait.
 2. Rendszeresen porszívózza a kárpitokat és ha szükséges, kezelje ecocoat FABRIC-kal.
 3. Bármilyen szennyeződést haladéktalanul távolítson el bőr-, műanyag vagy textilfelületekről

Ha bármilyen kérdése merülne fel a szennyeződések eltávolításával kapcsolatban, professzionális tanácsért lépjen kapcsolatba az Ön IGL Coatings™ Hungary partnerével

További karbantartási információ: