Ford C-max fényesítő polírozás

Egyszerű fényesítő polírozást kért az autó tulajdonosa, melyet egy lépcsőben viaszos lezárással meg is adtunk az autónak 🙂

Alapos mosás, repülő rozsda és kátrány oldás után kozmetikai gyurmával eltávolítottuk a lakkrétegbe ágyazódott megmaradt szennyeződést, majd a megfelelő polírozó szer kiválasztása után próbát végeztünk. Nem minden lakk egyforma, és nem mindig lehet ugyan azzal a módszerrel dolgozni, így fontos, hogy minden esetben megtaláljuk a megfelelő eljárást a kívánt eredmény elérésének érdekében.

A fényesítő polírozás lényege, hogy a felületi matt, oxidálódott réteget eltávolítjuk, így felszínre hozva a fényezés valódi színét és csillogását. Mindig az ügyfél igényeitől függ a befejezés, általánosságban, ha nincs külön kérés akkor egy középtávú szintetikus wax-al zárjuk le a felületet. Ez határozza meg azt is, hogy milyen pasztával történik a polírozás. Számos olyan termék is van a piacon, ami képes arra, hogy egy lépésben tisztítsa, fényesítse valamint védelemmel lássa el a fényezést.

Ebben az esetben, mivel a tulajdonos nem kérte a külön védelmet, olyan polírszert választottunk mint a fent említett, így mi időt, ő pedig pénzt takarított meg, ugyanakkor megkapta azt amire vágyott.

Previous
Next