Ugye Te sem szeretsz koszos autóban utazni...

Ne is várj vele tovább! Az otthoni szokásos porszívózás néha már nem elég, pláne nem a mostani időjárás közepette… Az autódba behordott sár, homok, kavics csak gyűlik és előbb utóbb nem nyújt túl kellemes látványt, a műszerfalra telepedett porréteg pedig már kifejezetten visszataszító?

Akkor ne várj tovább! De tényleg csak akkor foglalj időpontot ha fontos számodra a tisztaság! Ezt nem kapod meg egy kenyér áráért 20 perc alatt a benzinkút mellett! Ehhez bizony gyakran akár 2-3 órára is szükség van. Az eredmény viszont magáért beszél, hisz akár egy közel szalon állapotú autót kaphatsz vissza!

Alap szolgáltatásként megszabadítom az autót a visszataszító kosztól ami a padlón gyűlt össze, az üléseket a portól, hogy ne egy fullasztó porfelhő hagyja el a kocsit miután belehuppansz, a belső műanyagokat pedig oly módon ápolom, hogy nem csak a szemed de az orrod is dicsérni fogja! Mind ezt megkoronázza a belső tükrök és üvegek tisztítása, hogy ne csak a benti világban gyönyörködj hanem a külvilág is tisztán látható legyen számodra!

Foglalj időpontot

Szolgáltatásaink előzetes időpontfoglalással érhetők el

Időpont foglalásért hívj telefonon: +36-30-459-0200 vagy keress Messengeren!

*az ajánlat normál állapotú autó beltérre vonatkozik. Az kiemelten koszos, dohányzó vagy kutyaszőrös autókra állapottól függően 20-30% felárat számítok. Az ajánlat nedves, vizes vagy vegyszeres kárpit tisztítást nem tartalmaz sem ülésen, sem padló-tető vagy ajtó kárpit esetében. További szolgáltatások természetesen igénybe vehetők de minden esetben előzetes szemrevételezésre van szükség.

  Cím:
  4030
  Debrecen,
  Sebes u. 24,

  Cégadatok:
  Demcsik Márton egyéni vállalkozó
  Adószám: 55236519-1-29
  4002 Debrecen, Bencsik István utca 5.

  Kapcsolattartó:
  Demcsik Márton

  Email:
  info@aurorashine.hu

  Telefon:
  +36 (30) 459 0200