Aurora Shine

Autókozmetika

Az Aurora Shine Autókozmetikát azért álmodtam meg és hoztam létre, hogy legjobb tudásom szerint segítsek neked olyan állapotba hozni az autódat amilyennek megálmodtad és nálad jobban senki ne szeressen beleülni!
Belső takarítás – műanyag tisztítás és ápolás – felületi és mély kárpittisztítás – ablaktisztítás – külső mosás különböző eljárásokkal – polírozás
Waxok – kerámia bevonatok – ipari kerámia bevonat

Az autód belseje - gyakran egy élettér

A műanyag elemek újszerű állapotát szilikonmentes ápolószerekkel állítjuk vissza, miután kímélő tisztítószerekkel megszabadultunk a test és egyéb zsírok lerakódásától, így a végeredmény egy nem csillogó, UV ellenálló felületvédelem mely tapintásra nem zsíros, szilikonos, ugyanakkor antisztatikus és kellemes illatú.

Nincs is szebb egy kulturált bőrbelsőnél, azonban a bőr hanyag ápolása során szerkezeténél fogva meglepően sok piszkot tud felvenni, mely a szennyezettségtől függően kímélő vagy erős bőrtisztító szerekkel eltávolítható. A megfelelő bőrtisztítás után mi más tenné újra ragyogóvá a bőrülést mint egy kellemes ápolás, mely visszaállítja a bőr eredeti fényét, tapintását, illatát. Bőrtisztító és ápoló szereink szintén kifejezetten az autóipar számára készített premium minőségi német alapanyagok.

Nem minden a külső - vagy mégis?

Nem ritka, hogy szeretett autónk az időjárás viszontagságaitól vagy esetleges nem szakszerű autóápolás kapcsán veszít régi fényéből. Gyakori jelenség a mosókarc, mely szép koncentrikus köröket, ellipsziseket csal a fényezés felületére ezzel kápráztatva el a kritikusok szemét. De legyen csak szó egy ápoló polírozásról, a mosókarcok eltüntetéséről, esetleg mély karcok eltávolításáról vagy a gépjármű eladásáról, a rendelkezésre álló kiváló minőségű polírszerek biztonságos megoldást nyújtanak a fényezés korrekciójára minden lakk típus esetén. A szükséges mértékű polírozás után különböző felületvédő anyagokkal, viaszokkal, nanobevonatokkal vagy kerámia bevonattal biztosíthatjuk az elért eredmény fenntartását.

Ez alól fényszóróink sem lehetnek kivételek, hisz saját biztonságunk érdekében is fontos a jó látás és láthatóság, amit viszont befolyásolhat a modern autók polikarbonát fényszórója. E fényszórók állapotát és élettartamát nagymértékben befolyásolják az időjárási tényezők és a káros UV sugárzás. Megsárgult, elfakult felületük csökkentik a fényszóró-képességet így korlátozzák a látótávolságot és a megfelelő megvilágítást, nem utolsó sorban pedig a műszaki vizsgán is problémát okozhat egy besárgult fényszóró! Egyes esetekben akár 13 lépcsőben csiszolva és polírozva állítjuk vissza a megfelelő felületet, áttetszőséget, majd ápoló és UV védelemmel látjuk el az eredmény fenntarthatósága érdekében, mely lehet akár kerámia bevonat is!

De mit sem ér az ápolt belső és a visszaállított régi csillogás ha nem gondoskodunk megfelelően a szépség megőrzéséről! Erre kínálunk elérhető és környezetbarát megoldást, így  újjá varázsoljuk autód  külsejét akár víz felhasználása nélkül is! Az általunk használt külső ápoló és mosószerek biológiailag lebomló nanotechnológiás termékek, melyek az Európai Unió területén, az Egyesült Királyságban készülnek, magas minőségi ellenőrzés mellett és korszerű technológia segítségével, megfelelve minden Uniós szabályzásnak. Emberre és környezetre nem veszélyes antiallergén szerek, melyek alkalmazása után szalon állapotú csillogás és hosszan tartó védelem alakul ki!

Belső takarítás

elérhető
6000 Forinttól
 • Porszívózás
 • Műanyag tisztítás és ápolás
 • Üveg tisztítás
Népszerű

Külső mosás

elérhető
6000 Forinttól
 • Külső mosás
 • Gumiápoás
 • Üveg tisztítás
Népszerű

Kárpittisztítás

5 személyes
25000 Forinttól
 • Komplett belső takarítás
 • 5 ülés kárpittisztítása
 • Kiszereléssel +15.000 Ft

Polírozás

több lépcsőben
40000 Forinttól
 • Fényesítő
 • Karcmentesítő
 • Előkészítő, kerámia vagy fólia előtt

Kerámiabevonat

fényezésre
99000 Forinttól
 • Választható csomagok
 • Extrém ellenálló
 • Könnyebb tisztítás

Időpont foglalásért hívj telefonon: +36-30-459-0200 vagy keress Messengeren!

Amennyiben kérdésed lenne kérlek vedd fel velem a kapcsolatot: